Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
aag
őstag
Vannak negatív hangok? Vannak. Régen is voltak? Voltak. Mi lett velük? Ráuntak. Most is ez lesz. Nem lehet mindenki kedvébe járni...
Nézd, én most is Ubuntut használok (10.10), és mondhatom vannak problémák vele. Például tegnapelőtt frissítettem (már megbántam) és azóta a Skype beszélgetéseknél fullra állítja a hangerőt. És csak akkor lehet levenni, ha már elkezdődött a kapcsolat. Előtte nem. Micsoda egy ostoba hiba. Igazából lehet jó egy rendszer, de ezek a butaságok utáltatják meg. Az xp 10 éves, de folyton csak javították a hibáit. Újakat nem raktak bele. Itt meg ez (is) előfordul gyakran. Jól nyomtatott a lasernyomtatóm kétoldalasan, aztán az idő egy pontján frissítettem és most leáll a nyomtatás teljesen a második oldalnál. Vagy volt hangja a DVB-T tévéadásoknak, egy frissítés után meg már nincs. És vissza sem tudom csinálni. Eltűnt az AAC hangkodek belőle. Nem is tudom többé telepíteni. És még sorolhatnám. De aztán az ember várja az új kiadást, hátha abban megint jó lesz minden. És mit kap? Még több működési bibit. Hidd el ha mondom, vége a tündöklésnek! Már annyira sem jó mint egy 10 éves xp. Szar lett az egész. De más disztrók is itt tartanak. Most próbáltam mi a Fedóra 16-ot. Az még használhatatlanabb mint az új ubi. 16.-án jön a Suse. Meg fogom sasolni. És a linuxmint 12-őt is. De egyre csak azt gondolom, hogy valami nagyon el van bökve a linuxal. Egyre csak romlik a használhatósága. Ez számomra egy nagy titok. Ugyanis fordítva kén elennie. Fejlődést kellene látni, de romlást látok. Ez nem fikázás, ez sajnos tényanyag...
Aktív témák
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest