Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
n00n
őstag
...és ez okozza a bukásukat is, egyetlen ember hülyesége...
Minek okozza az a bukását, hogy felvették Sam-et a Canonicalhoz? És ez miért hülyeség?
Nem a Linux Mintnek kellene feltalálnia a spanyolviaszt, hanem az Ubuntu Kanonikálnak kellett volna szerethető linuxot fejlesztenie.
Én szeretem, akkor most mi van?
Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)Nem lehet mondani, hogy ez nekik nem sikerült. Nem lehet, mert nem is ez volt a terv.
Akkor mi volt a terv?
Ráadásul még a visszajelzésekre sem figyelnek.
Nekem nem úgy tűnik. Akkor nem lenne UDS például. Illetve mi van az Ubuntu User Experience (ha jól emlékszem a nevére) felméréssel? Ahol rendszeresen, a számítógéphez nem túlságosan értő embereket ültetnek az Ubuntu elé és megkérik őket, hogy végezzenek mindennapi dolgokat, és ha valami nem megy, a felhasználót bevonva megpróbálnak valami jobbat kitalálni.
Az Ubuntu tündöklése és bukása már múltidő...
Ez szintén nem igaz. Az Ubuntu felhasználótábora megkétszereződött nem rövid idő alatt, és folyamatosan nő. Hatalmas cégek állnak be mögé, és képzelik el Ubuntuval a jövőt. Ez nekem nem bukásnak tűnik...
Aktív témák
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)