Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- VR topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
róland
üzenetére
Na most elvégeztem egy csomó tesztet, de csak annyit derítettem ki, hogy az alap hálózatkezelő kisalkalmazással nem lehet beállítani. Meg amúgy sem találtam semmi hasznos infót ezen ügyben sajnos. Maximum deaktiváld az automatikus csatlakozásokat és két kattintással bármikor tudsz kézzel is csatlakozni amelyikhez csak szeretnél.
(#39499) Saint_: A hálózatkezelőből indított Kapcsolatok szerkesztésénél a DSL fül alatt ha szerkeszted a kérdéses kapcsolatot, akkor bepipálhatod, hogy automatikusan csatlakozzon.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest