Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
üzenetére
Nemrég megvolt az újabb próbatelepítés, fel ment szépen az nv driver is, sőt még a dupla monitor is jól működött, aztán reboot után jöttek a gondok..
Megjelent az unity felület, ami után használhatatlan lett, mert úgy rendezte el, hogy a bal oldali monitoron volt a felső menü, a jobb oldalin pedig a gyorsindító, és elvileg az volt az elsődleges, szóval ha kiraktad fullra pl a firefoxot a jobbra, annak a menüjét a másik monitor tetején tudtad elérni.. WTF?
Próbáltam huzigálni az ablakot hogy az egyik monitorra pakoljon mindent, a másik üres legyen, de nem engedte mozgatni, aztán leszedve valamilyen control panelt a felülethez próbáltam valahogy rábírni hogy máshogy rendezze, végül sikerült kikapcsolni az unity-t.Igenám, de nem maradt helyette semmi, magyarul reboot után eltűnt a teljes kezelőfelület, és nem lehetett előhozni a visszakapcsolós ablakot sem, szóval gyors format és ment fel a helyére a win.
tudom gyorsan feladtam a dolgot, de mivel nem saját gép nem volt kedvem sokat tökölni, viszont az én gépemre is jó lenne majd feltolni egy maradandó Ubit a win mellé, így nem adom fel ilyen könnyen a témát, a több monitortól pedig nem fogok megválni egy oprendszer kedvéért sem.Szóval van valami módszer, amivel tetszés szerint el lehet rendezni a felületet, esetleg átalakítani, vagy bármi, hogy ne legyen szétbontva több megjelenítő között?
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest