Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Köszönöm

Olvasgatom róla miket tud , fel is raktam teljesen jó lesz a célra.Volna még két kérdésem az egyik mikor elsőnek használtam 9.04 ubit akkor is elő jött ez a probléma ami most 11.04 alatt.
Nvidia Geforce 210 videokártyám van , zárt meghajtó engedélyezése után a boot képernyő eltűnik illetve egy puritán kép jön be bár pár másodpercre csak.
Meglehet oldani ,hogy vissza nyerjem az eredetit? Elég sok helyen olvastam ilyenről ,de nem boldogultam.A másik letöltöttem az Nvidia honlapjáról a megfelelő drivert.
A gépemen lévő verzió száma 270.41.06
A letöltötté 256.53 (2010.08.31) ez hogy lehetséges hogy hivatalos oldalon régebbi van fent?
Bírnám frissíteni vagy automatikusan megteszi?(#39012) Mtbsrác rendszerment használata
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest