- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen videókártyát?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
vrbst
tag
Sziasztok!
Adott egy lenovo laptop 11.04-gyel. A gyari wifi kartyat (broadcom 4311) kicsereltem egy broadcom 4321-esre (mert ez mar n-es), es a wl.ko kernelmodult hasznalom. Az elejen semmi gond nincs, mukodik, csatlakozik, normalis valaszidok vannak, viszont nemi tetlenseg utan teljesen elerhetetlen lesz a halozat csak az ujrakapcsolodas segit. (latszolag minden rendben, tehat nem szakad meg a networkmanager szerint a kapcsolat). A masik amit eszrevettem, hogy ha kihuzom a laptop toltojet, akkor kb 15-20-szorosara nonek a valaszidok, (pl. 8.8.8.8 20 ms -> 300 ms) de amint visszadugom megint jo. Ez utobbira itt talaltam egy megoldast, de ez eleg kenyelmetlen. Ugy kell ujratolteni a kernelmodult, hogy akkumulatorrol megy a gep. Így normalisak a valaszidok, de ugyancsak szakadozik egy ido utan, tehat meg csak nem is megoldas minden problemara. (Amig megirtam ezt a hsz-t, addig is megszakadt)
Van valakinek tapasztalata/otlete ezekkel kapcsolatban?
Elore is koszonom a segitseget.
Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Le Mans Ultimate
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Gurulunk, WAZE?!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest