Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Köszi,
Tárolóból nem tud telepíteni sajnos. Valami hibát kap folyton onnan, nem tud néhány adathoz hozzáférni a tárolóhoz.
Rákerestem máshonnan leszedtem.Visszont root-ként kell telepítenem.
Kérdésem: Melyik az a parancs aminek használatával a rootként tudok "garázdálkodni", telepíteni stb?
Most így rákerestem neten, de ajj, root létrehozását írjak, hogy magát a root felhasználót hogyan telepítsem. És nem ez az...
Egyszer találkoztam egy ennél egyszerűbb megoldással, amikor még hackelni kellett az ubit, hogy az alsa drivert felrakja normálisan. Csak azt a példát sem találom.... és passz, hogyan keresek rá.user@ubuntu helyett, root@ubuntu volt a terminálban. Ha valaki megosztaná ezt, vagy hogyan kell rá pontosan rákeresni hálás lennék érte

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs