Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
egyébként lövésem sincs, h mi ez csak hozták router címszóval én meg tipuson kívül másat nem néztem rajta
de most h jobban szemügyre vettem "Ethernet Hub"
am van rajta egy up link dugasz.a netet abba dugjam?az ipket beállítottam alhálózati maszknak az alap 255.255.255.0-t hagytam.de sajna net nincs.nah skacok akkor most kell ppoe vagy nem kell?
kilőjjem amit ngabor irt és megpróbáljam ?ha nagyon berágat fogom azt ujratelepitem a rendszert
de nem szeretném mert már olyan jol belaktam 
jah jolvan, akkor marad

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de most h jobban szemügyre vettem "Ethernet Hub"
am van rajta egy up link dugasz.a netet abba dugjam?az ipket beállítottam alhálózati maszknak az alap 255.255.255.0-t hagytam.de sajna net nincs.
kilőjjem amit ngabor irt és megpróbáljam ?ha nagyon berágat fogom azt ujratelepitem a rendszert