Hirdetés
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
.mf
veterán
Nálam a két asztali közül az egyik az erős-asztali, amin azért jólesik néha munka után hazaérve lazításnak valami simet, rpg-t vagy rts-t betolni, tehát ott nem tudom a windowst megkerülni.
A másik asztali pedig a netezős-filmezős, és egyben fájlszerver minigép, ezen jelenleg mindenféle fut (whs 2011, w7, ubuntu 10.04), de csak teszt jelleggel, kísérletezgettem, hogy mit melyikkel lehet jobban összehozni. Ha a maradék kérdéseket is sikerül megoldani (virtuális wifi router, valamint jobb hw-es videólejátszás-gyorsítás), akkor ez a gép tisztán ubis lesz. Szerencsére lemezterület most van benne, a hétvégén került bele egy 2TB-os lemez, amire a már benne lévő 1.5TB-os lemezről fogom rsynccel vagy más folder-sync progival a fájlokat replikálni, valamint a fent említett erős-asztali gépről backupokat készíteni -- és itt lesz a vegyes környezet miatti akadás, mert nekem nem nagyon hajlandó így 10-11MBps fölé menni a hálózatos másolás sambán, és egy párszáz GB-os backup úgy már lassan fut le...
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest