Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
AmPeX
aktív tag
Sziasztok! Fel szeretném telepíteni az ubuntu 7.10 es verzióját, de az istenért nem sikerül.
Sajna nem egyszerű a helyzet, mert van egy 40 es vinyóm, rajta egy működő xpvel, amit meg szeretnék (szeretné a franc, kell a munkámhoz) tartani. a vinyón kb 16 giga hely van, töredezettségmentesítve. sehogy nem tudok ebből a 16 giga helyből levágni, mindig valami idióta hibaüzenettel leáll a partition magic. A linux telepítője egész egyszerűen nem látja a szabad helyet, csak azt hogy van egy 40 es vinyó és kész. szaftoltam live cd vel, az ubuntu partíciókezelője sem látja, azt írja, hogy legalább egy bad sektor van a lemezen és ezért. Azt is írta még, hogy windózból toljak egy chkdsk /f /r -t de ezt -rendszerpartíció lévén- nem tudja végrehajtani a winfos. billbácsi gyermeke ugyan felajánlja nekem, hogy ha szeretném és szépen megkérem, a következő bootolásnál majd megcsinálja nekem jól, persze csak hiteget, mint általában.
Ötletet kérnék, hogyan próbálkozzak tovább, hogy a win megmaradjon de legyen ubuntum is.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sh4d0w: Nyitlocker
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest