Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
köszi szépen ismét a segítséget. egy régebbi verziónál valóban kellett szórakozni mindenféle új eszközökkel meg fstabbal, de itt már nem. az ext packot azonnal feltettem telepítés után, azzal nem is volt probléma.
az állandó restartra is megvan a megoldás: itt, pontosabban itt.
(a megoldáshoz vezető utat az f8 többszöri lenyomása adta, ott ki lehetett választani, hogy rendszerhiba után ne induljon azonnal újra, és el tudtam olvasni, hogy a hibát valószínűleg az intelppm.sys okozza. utána szóltam a szolgámnak, google-nak, és ő segített.)
akkor most már csak a restart a kikapcsolás helyett c. problémára kell gyógyírt találni

Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest