Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kendek #37642 üzenetére
köszi szépen ismét a segítséget. egy régebbi verziónál valóban kellett szórakozni mindenféle új eszközökkel meg fstabbal, de itt már nem. az ext packot azonnal feltettem telepítés után, azzal nem is volt probléma.
az állandó restartra is megvan a megoldás: itt, pontosabban itt.
(a megoldáshoz vezető utat az f8 többszöri lenyomása adta, ott ki lehetett választani, hogy rendszerhiba után ne induljon azonnal újra, és el tudtam olvasni, hogy a hibát valószínűleg az intelppm.sys okozza. utána szóltam a szolgámnak, google-nak, és ő segített.)
akkor most már csak a restart a kikapcsolás helyett c. problémára kell gyógyírt találni
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest