- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Elegánsnak jó lenne, csak az ilyen szintű absztrakció nem a teljesítményéről híres. Kicsit tartok is tőle, hogy mi lesz a későbbiekben, ha ez a webes irány betolul a desktopon. Az meg hogy kinek mi jön be... nekem mint java/js fejlesztő szimpatikusabb a python erre a célra.
A GS is tele van nyúlásokkal, ezért mondtam h ezen kár pörögni
Win7re kicsit mókás lenne visszalépni a unity okán, bár nem hinném, hogy a GS bármilyen formában eltűnne. Magáról a GS-ről meg nem gondolom azt, hogy vesszen, egyszerűen nekem hasznavehetetlen a jelenlegi formájában, míg a unity inkább kezemre áll. Éppannyira nem érdekel, mint a KDE, vagy a win7. Mindössze annyi a véleményem vele kapcsolatban, hogy a jelenlegi megmondások anti-unity/bubi ügyben kissé neccesek, miközben a GS-t éltetik, hogy stabil, gyors, sokkaljobbabb, eredetibb, meg amúgy is kv-t főz (aztán a valóság egyiket sem igazolja). Ez ugyanolyan szemellenzősség, mint ami a win-linux vitákat kíséri.
szerk.: Azt néztem h Shuttleworth is tanul a történtekből. A 11.10-be pl LightDM-et terveznek GDM helyett, és ajánlják szíves figyelmébe a gnome projektnek is. Nyilván leszarják elvből, és élből, de van egy érdekes hangulata a dolognak

Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.16
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest