Hirdetés
Aktív témák
-
Dagadék
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ahhh, köszi ngabor2 a kimerítő választ
!Igazából már csak az 1-es ponttal kapcsolatban volna még kérdésem-problémám
: ezt már bejátszottam, persze lehülyézett a rendszer, hogy "ubuntu-desktop már a legújabb verzió."
Igazából nem látom a végét a dolognak... Amikor felrámoltam a kubuntu-desktop-ot, akkor még jó sok egyéb csomagot is felpakolt a rendszer, ezeket szeretném valahogy lefülelni és likvidálni, talán szebb lenne az életem.
Jah, arról meg nem is beszélve, hogy a kubuntu-desktop remove-olása után vidámna fut még a KDE-s környezet, boot-oláskor meg a marha nagy KUBUNTU felirat alatt vándorol a csík...
Nem tárolja valahol a Linux, hogy mikor és milyen csomagok lettek felrakva, hogy ezt idő szerint megnézhessem?Eni ájdí?
Aktív témák
- OLED TV topic
- Steam Deck
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Hálózati / IP kamera
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Octopath Traveler 0 teszt
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
: ezt már bejátszottam, persze lehülyézett a rendszer, hogy "ubuntu-desktop már a legújabb verzió."