Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Nos. Érdekes. Ugye, nem volt root pass..pedig kurzor ugye:
ubuntu@ubuntu.com:$
No nem baj..adunk neki..adtam..
Rootként mountol az ember..érdekes..mert azt ugye engedte..eddig is..mégis, a kdeparted szerint az összes bemountolt filerendszer read only.
-Nem b***ol ki velem bazzeg.....
...wifi ugye nincs ebben az átok 11.04-ben..LAn beköt..ez sincs, csak reboot után..(B+)..fasza..mind1, most már van.
sudo apt-get install mc
Lássuk..sima fájlmásolásként sem és grafikus dolphinban sem engedte felülíratni a grub.cfg fájlt. ez mitől van? Ezt nem igazán értem..
Kb 10 perc kínlódás után fogtam a jó kis régi dosos idők gyakorlatát, nyitottam neki egy terminalt, és sima, egyszerű, parancssoros módban átneveztem, majd felülírattam. Érdekes B+, így engedte.
A lényeg, hogy annyiban változik a boot, hogy nem áll meg az Alt+F7-es grafikus résznél, hanem, ahogy észrevettem, az Alt+F1-4-es, konzolos módot erőlteti (rescue?)
A lényeg, hogy most annyi, hogy nem az fsck után vollog a kurzor a nagy semmibe, hanem egy teljesen kuka, üres, fekete konzolon valahol Alt+F1 és F4 közt.
Szal semmi előrelépés. Hogyan lehetne a TELJES grub-ot kitörölni, és újrarakni?Ugye, elvileg a 10.04 LTS utáni relase upgrade-t erőltetve a 10.10 upgrade utáni reboot nem ment le. Azóta áll itt. De a gub update-t én egy 11.04-es live alól csináltam..
Hogy minden egyszerűbb és átláthatóbb legyen..ugye..
.Any idea?..

..(Nem adom fel, míg élek az angyaláááát.!!..
.)
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ingatlanos topic!
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.