Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell Precision munkaállomások
Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Hogy például mindig a legfrissebb stabil K3B-t használd a jövőben is. Ez nem a Kubuntu béta backports, hanem mindig a stabil legfrissebb KDE-s alkalmazásokat fogja letölteni ha olyan kell.
A catalysthack nálam nem okozott semmilyen problémát, annyit csinált az Ubuntu 11.04-en, hogy a módosított VLC-t tölti le és telepíti. De régebben sem okozott gondot (ubuntu 10.10), gond nélkül tudtam használni a grafikus gyorsítást aí VLC-n.
Hidd el, olyanokat javasoltam amiket én már hónapok, évek óta használok és semmi instabilitást, vagy problémát nem okoznak. A ferramroberto meg a többi nem csinál mást, csak teszi bele a tárolójába az újabbnál újabb alkalmazásokat.
Ja és köszi hogy oltogatsz, akkor mikor én önzetlenül segíteni szeretnék.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest