Hirdetés
Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Hogy például mindig a legfrissebb stabil K3B-t használd a jövőben is. Ez nem a Kubuntu béta backports, hanem mindig a stabil legfrissebb KDE-s alkalmazásokat fogja letölteni ha olyan kell.
A catalysthack nálam nem okozott semmilyen problémát, annyit csinált az Ubuntu 11.04-en, hogy a módosított VLC-t tölti le és telepíti. De régebben sem okozott gondot (ubuntu 10.10), gond nélkül tudtam használni a grafikus gyorsítást aí VLC-n.
Hidd el, olyanokat javasoltam amiket én már hónapok, évek óta használok és semmi instabilitást, vagy problémát nem okoznak. A ferramroberto meg a többi nem csinál mást, csak teszi bele a tárolójába az újabbnál újabb alkalmazásokat.
Ja és köszi hogy oltogatsz, akkor mikor én önzetlenül segíteni szeretnék.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest