Hirdetés
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
unity felület hasonló a netbook edition ban találhatóhóz?
Hát valamiért nekem nem fekszik. nekem ne mondja senki, hogy oda belehet zsufolni a parancsikonokat , mappákat úgy valakinek bejöjjön. görgethető stb de szerintem nem az igazi. /saját vélemény/
Mondjuk 2 hete linux ozok és elég volt az ubit megszokni de most már tudom mi hol merre nagyjából és teljesen logikus az egész. hát nehezen fogok váltani az biztos . de jó ideig maradok 10.10 nél.
tényleg elég gáz, hogy a panel helyett van a docky úgymond. pl ha futtatok valamit és letenném a tálcára akkor nem látja az ember ,hogy megyen az alkalmazás.
docky szerintem arra jó, hogy a parancsikonok, mappák rendezeten, vizuálisan csicsásan legyen a gépen. de , hogy panelt, vagy tálcát helyetesítsen az nonszensz.
de lehet én vagyok hülye mert mintha rémlene valami valamelyik dock kezelőnél mintha világított volna egy kis pötty az aktiv elem alatt.
Még egy kérdés van olyan az ubi nál mint a win 7 nél , hogy az aktiv alkalmazások ikonja jelenjen meg csak a panelon nem egy egész kiirásvalami? mert pl ha több alkalmazás futna a kövérsége miatt nem fér el.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest