Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
unity felület hasonló a netbook edition ban találhatóhóz?
Hát valamiért nekem nem fekszik. nekem ne mondja senki, hogy oda belehet zsufolni a parancsikonokat , mappákat úgy valakinek bejöjjön. görgethető stb de szerintem nem az igazi. /saját vélemény/
Mondjuk 2 hete linux ozok és elég volt az ubit megszokni de most már tudom mi hol merre nagyjából és teljesen logikus az egész. hát nehezen fogok váltani az biztos . de jó ideig maradok 10.10 nél.
tényleg elég gáz, hogy a panel helyett van a docky úgymond. pl ha futtatok valamit és letenném a tálcára akkor nem látja az ember ,hogy megyen az alkalmazás.
docky szerintem arra jó, hogy a parancsikonok, mappák rendezeten, vizuálisan csicsásan legyen a gépen. de , hogy panelt, vagy tálcát helyetesítsen az nonszensz.
de lehet én vagyok hülye mert mintha rémlene valami valamelyik dock kezelőnél mintha világított volna egy kis pötty az aktiv elem alatt.
Még egy kérdés van olyan az ubi nál mint a win 7 nél , hogy az aktiv alkalmazások ikonja jelenjen meg csak a panelon nem egy egész kiirásvalami? mert pl ha több alkalmazás futna a kövérsége miatt nem fér el.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest