Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
unity felület hasonló a netbook edition ban találhatóhóz?
Hát valamiért nekem nem fekszik. nekem ne mondja senki, hogy oda belehet zsufolni a parancsikonokat , mappákat úgy valakinek bejöjjön. görgethető stb de szerintem nem az igazi. /saját vélemény/
Mondjuk 2 hete linux ozok és elég volt az ubit megszokni de most már tudom mi hol merre nagyjából és teljesen logikus az egész. hát nehezen fogok váltani az biztos . de jó ideig maradok 10.10 nél.
tényleg elég gáz, hogy a panel helyett van a docky úgymond. pl ha futtatok valamit és letenném a tálcára akkor nem látja az ember ,hogy megyen az alkalmazás.
docky szerintem arra jó, hogy a parancsikonok, mappák rendezeten, vizuálisan csicsásan legyen a gépen. de , hogy panelt, vagy tálcát helyetesítsen az nonszensz.
de lehet én vagyok hülye mert mintha rémlene valami valamelyik dock kezelőnél mintha világított volna egy kis pötty az aktiv elem alatt.
Még egy kérdés van olyan az ubi nál mint a win 7 nél , hogy az aktiv alkalmazások ikonja jelenjen meg csak a panelon nem egy egész kiirásvalami? mert pl ha több alkalmazás futna a kövérsége miatt nem fér el.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest