Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
nah megvan.
amsn mappájában a konzolba beirtam, hogy make install.eldolgozgatott magának aztán mikor végzett beirtam, h make deb. csinált magának egy distributions mappát és oda betette az amsnXXX.deb fájlt.dupla katt rá és tökéletes.felment a helyére.pancsikont is kaptam.még bemásolgatom a pluginokat meg a skint és kész is.de am arra van parancs, h hogyan is másoljak teljes mappát?mert jelen pillanatban ugy másolgatok, h ahova másolok megcsinálom a könyvtárstruktúrát az mkdir parancsal és a cp /* al másolgatom a fájlokat.csak kicsit körülményes ez.
Aktív témák
Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Gran Turismo
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Cudy routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest