Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Kétszer is végigcsináltam, de csak 0-21. jelölésekig végzi el, ráadásul összevissza (pl. a 12.es: a 57. könyvoldal, a 13-as: a 51.könyvoldal, a 14-es: az 52. könyvoldal, stb.), pedig mindent úgy csináltam, ahogyan írtad, az időbeli rendezést is betartottam. Lehet, h ott a bibi, hogy a 43. oldalig húztam bár, de nem mindegy, hogyan? Csak állítsam meg a 43-nál, ahogyan a screenshot-odon szerepel? Ezt tettem...
...vagy az lehet a gond, h más Mozilla verziom van? Jól látom, h te GoogleChome-ban használtad a CacheViewer-t?...nah sebaj, a korábbi segítségeid mindenképp sokat lendítettek előre rajtam!
Hála a neked! 
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hála a neked!