Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Meg van a hiba oka!
Most már nálam is le lehet menteni jpg-be egész oldalt (a végigscrollozható html-t), a védett ebook esetén is , Screen Capture Elite -tel is, Screengrab -bal is! 
A hiba oka nálam az volt, tegnap először akként próbáltam ki, hogy levettem a pipát a Mozilla beállításoknál a Java engedélyezése elől, így nem működött, majd észbe kaptam, hogy a Java SCRIPT elől kéne levennem a pipát, így se működött, pedig ezt említetted.
Most pedig rájöttem, csak akkor fog működni a végigscrollozható egész böngészőoldal lefotózása jpg-be, ha mindkettő elől leveszem a pipát.
Logikus, hiszen java-java, összefüggenek egymással ... sorry, nem gondoltam végig tegnap maradéktalanul a hibalehetőségeket.
De most oké.
A köv. lépés:
méghatékonyabb, ha egyben le tudom metneni, mindegy , milyen formátumba, a védett ebook-t. Végső soron TXT lenne nekem ideális, esetleg JPG.Az utáni lépés (jpg formátum esetén, de egészen más terveimhez is kellene) :
A jpg-k függőleges kettévágása, ami még továbbra is kérdéses.Köszönöm az eddigi ötleteket.

Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már nálam is le lehet menteni jpg-be egész oldalt (a végigscrollozható html-t), a védett ebook esetén is , Screen Capture Elite -tel is, Screengrab -bal is!