Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Meg van a hiba oka!
Most már nálam is le lehet menteni jpg-be egész oldalt (a végigscrollozható html-t), a védett ebook esetén is , Screen Capture Elite -tel is, Screengrab -bal is! 
A hiba oka nálam az volt, tegnap először akként próbáltam ki, hogy levettem a pipát a Mozilla beállításoknál a Java engedélyezése elől, így nem működött, majd észbe kaptam, hogy a Java SCRIPT elől kéne levennem a pipát, így se működött, pedig ezt említetted.
Most pedig rájöttem, csak akkor fog működni a végigscrollozható egész böngészőoldal lefotózása jpg-be, ha mindkettő elől leveszem a pipát.
Logikus, hiszen java-java, összefüggenek egymással ... sorry, nem gondoltam végig tegnap maradéktalanul a hibalehetőségeket.
De most oké.
A köv. lépés:
méghatékonyabb, ha egyben le tudom metneni, mindegy , milyen formátumba, a védett ebook-t. Végső soron TXT lenne nekem ideális, esetleg JPG.Az utáni lépés (jpg formátum esetén, de egészen más terveimhez is kellene) :
A jpg-k függőleges kettévágása, ami még továbbra is kérdéses.Köszönöm az eddigi ötleteket.

Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hobby elektronika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most már nálam is le lehet menteni jpg-be egész oldalt (a végigscrollozható html-t), a védett ebook esetén is , Screen Capture Elite -tel is, Screengrab -bal is!