Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Iginotus #34136 üzenetére
1)
Lásd egyrészt: kövzetlenul előző hsz-em.2)
Másrészt válaszom: fizikai player: azért fogalmazok így (olykor a média player szinonimát használtam erre), nehogy valaki szoftvereset értsen alatta (pl. szoftveres ugyebár:
Audiocious, VC player, winamp, stb.)
Médiaplayer (fizikai player): mp3/mp4/mp5 player, kis kütyü, média file-okat játszik le, ha így érthetőbb. Mediabox-nak is mondják azt'szem, ahogy te hivod, igen.3)
Elnézést kérek a lirás hosszáért, de nem akartam, h bármi részlet kimaradjon belőle, ami miatt a probléma érthetősége csorbát szenvedne; bár látom, így is akad,
ami "nem ment át".4)
Írtam tobbszor is ma: flash memória. Egyébként nem memóriakártya, hanem beépített flash memó.5)
Linuxról virus csak nem ment át.6)
Köszi a felvetést, együttgondolkodást.
Akinek van hathatós ötlete, várom.Előre is köszi mindenkinek .
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest