Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
1)
Lásd egyrészt: kövzetlenul előző hsz-em.2)
Másrészt válaszom: fizikai player: azért fogalmazok így (olykor a média player szinonimát használtam erre), nehogy valaki szoftvereset értsen alatta (pl. szoftveres ugyebár:
Audiocious, VC player, winamp, stb.)
Médiaplayer (fizikai player): mp3/mp4/mp5 player, kis kütyü, média file-okat játszik le, ha így érthetőbb. Mediabox-nak is mondják azt'szem, ahogy te hivod, igen.3)
Elnézést kérek a lirás hosszáért, de nem akartam, h bármi részlet kimaradjon belőle, ami miatt a probléma érthetősége csorbát szenvedne; bár látom, így is akad,
ami "nem ment át".4)
Írtam tobbszor is ma: flash memória. Egyébként nem memóriakártya, hanem beépített flash memó.5)
Linuxról virus csak nem ment át.
6)
Köszi a felvetést, együttgondolkodást.
Akinek van hathatós ötlete, várom.
Előre is köszi mindenkinek . 
Aktív témák
- Villanyszerelés
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszi mindenkinek .