Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
A leírás szerint megcsináltam az egészet.Elértem a tesztelő részhez.És örömmel vettem észre h direkt rendering yes glxgears nál 1300fps effekteket betudtam állítani.aztán leesett, h a legelső művelettel töröltem az fglrx drivert.Na mondom akkor videot se tik lejátszani.megnéztem és tényleg
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől 
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- 3DMark Vantage eredmények
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nézem a ra2-t ugyan ugy szaggat.Gondoltam egyet hát feltettem az x.org ati binary drivert a programok hozzáadásánál.Direct rendering no viszont lehet filmet nézni és glxgears nál is maradtak az előzően mért eredmények.játék ugyan olyan élvezhetetlen.Lehet nem is a driverekkel van a gond hanem a wine-vel.megkellene próbálni esetleg cedegával azzal hogyan teljesitene, de azzal még sose nem sikerül életet lehelnem egy játékba se
mind1, guglizok kicsit cedegára.javaslatokat,ötleteket,észrevételeket szivesen várok mindenkitől