Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
üzenetére
Egyszer már upgradeltem, de nem jött be, már nem emlékszem mi volt az oka, csak arra, hogy utána sürgősen visszaraktam a 8.04-et... szerintem ez a gép (IBM R50e) nem komálja a legújabb ubuntukat
lehet hogy túl nagy a rendszerkövetelményük? Ebben most 512 ram van (gyárilag csak a fele volt)amúgy ha upgradelek, utána minden további nélkül downgradelhetek 8.04-re?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet hogy túl nagy a rendszerkövetelményük? Ebben most 512 ram van (gyárilag csak a fele volt)