Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
pisti
őstag
Hi!
Ha a 8 GB-os határon kívülre teszem a bootpartícióját az ubuntunak, akkor sehogy nem lehet bootolni cylinder error nélkül - úgy hogy az mbr-be nem akarom, hogy betelepüljön a grub?
Próbálom most feltenni egy ubuntu linuxot vista meg xp mellé, úgy hogy menjen a multiboot, de nemnagyon akar összejönni.
A grub az úgy sem volt hajlandó működni, hogy az ubuntu livecd-s telepítés konfigolta, ahogy néztem jól, betelepült az mbr-be is. De csak egy villogó kurzort kaptam, ha ubuntut akartam bootolni. Windowst meg egyáltalán nem tudott bootolni (missing ntldr mikor a helyén van...).
Úgyhogy kipucoltam az mbr-ből a grubot, rendberaktam a windows multibootot. És EasyBCD-vel beállítottam a windowsos multiboot menübe egy linuxos opciót is, az viszont cylinder errort dob nekem.
Nem akar ez összejönni.Ha valakinek van valami tippje, az jöhet.
Aktív témák
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Okos Otthon / Smart Home
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem akar ez összejönni.