Aktív témák
-
pisti
őstag
Helló!
Kösz a segítséget neked is, de én nem fogok nekiállnak most mindent újrarakni. A bootloadereket tudom cserélgetni meg állítgatni az nem téma, csak a jó beállítást nem sikerült még megtalálni, pedig már az egyes megkerülő cselt megcsináltam, de még mindig semmi.
Most az jön, hogy legelőre rakom a teljes linux partíció pár GB-ját, ha így se bootolja be a GRUB, akkor nemtudom mit csinálok... -
pisti
őstag
-
pisti
őstag
Hi!
Ha a 8 GB-os határon kívülre teszem a bootpartícióját az ubuntunak, akkor sehogy nem lehet bootolni cylinder error nélkül - úgy hogy az mbr-be nem akarom, hogy betelepüljön a grub?
Próbálom most feltenni egy ubuntu linuxot vista meg xp mellé, úgy hogy menjen a multiboot, de nemnagyon akar összejönni.
A grub az úgy sem volt hajlandó működni, hogy az ubuntu livecd-s telepítés konfigolta, ahogy néztem jól, betelepült az mbr-be is. De csak egy villogó kurzort kaptam, ha ubuntut akartam bootolni. Windowst meg egyáltalán nem tudott bootolni (missing ntldr mikor a helyén van...).
Úgyhogy kipucoltam az mbr-ből a grubot, rendberaktam a windows multibootot. És EasyBCD-vel beállítottam a windowsos multiboot menübe egy linuxos opciót is, az viszont cylinder errort dob nekem.
Nem akar ez összejönni.Ha valakinek van valami tippje, az jöhet.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem akar ez összejönni.