Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Hi!
Köszi, és miért jobb, ha ext2 a /boot?
Gondolom egyelőre nem igazán fogom hiányolni a btrfs-t... Vagy cáfolj, ha tudsz komoly előnyöket átlagfelhasználó számára.
Van egy nem feltétlenül témába tartozó kérdésem, azért bátorkodom mégis itt feltenni, hátha valaki már találkozott hasonló problémával:
Ubuntu 10.10 x64 verziót szeretnék feltenni, eljutok a bootképernyőig, utána elindítom, hogy menjen a telepítés, de onnantól fogja magát, és leáll, nem reagál többé, csak villog a bal felső sarokban a kurzor. Az oprendszer telepítés nélküli kipróbálása menüpontnál ugyanez történik. Nem értem, mi van.
Az Ubuntu 9.04 x86 verzió telepítője működik. A Windows 7 x64-telepítő is működik, elindul, nem villog a kurzor...
Most próbáltam a 10.10-es x86 verziójával is, azzal is ugyanez a helyzet...
Kompatibilitási probléma? Elég furcsa lenne...
Valószínűleg NEM magával a képfájllal, NEM is a CD-vel van a gond, mert már letöltöttem két példányban HIVATALOS forrásból (két szerverről is), kiírtam CD-re, majd pendrive-ra is, mind a két változatot, de nem megy.
Érdekes módon van, hogy a szokásos első telepítőCD-s Ubuntu-logóig sem jutok el, ismét a kurzorvillogás jelentkezik, kivéve, ha rögtön nyomok valami gombot. Szóval elég furcsa...
Mi lehet ez?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest