Hirdetés
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hi,
Köszönöm a választ. NEm néztem utána, hogy mennyire jellemző Linuxra a vírus, de ez így elég megnyugtatóam hangzik

Gyorsan rágugliztam erre az iptables dolgora.
Egyelőre csak grafikus felületet használtam szóval fogalmam sincsen hogyan kell ezeket állítgatni.
Gondolom van ez a terminal aztan ott pötyögni kell
Majd valamikor el dodizok vele.
Egyelőre haditervem sincsen mit állítsak rajta. Torrentezek is vele szóval ne mtudom milyen IP címeket vagy IP tartományokat lenne érdemes rejectelni.Mindenestre köszönöm a válaszod. Legalább van valami halvány kisegítő segéd pót fogalmam, hogy hol induljak el

Szerk: amúgy leginkább a key loggerektől félek. Nem járok mindeféle huncut weboldalakon, de például online bankolni azt szoktam.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd valamikor el dodizok vele.