Hirdetés
Aktív témák
-
lestyanrobi
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi a segítséget, de én most azon problémázok, hogy nem ismeri fel a windowsos partíciókat és félek, hogyha újat csinál, olyan helyre ír, hogy a windowsos fájlok megsérülnek. Egyébként mostmár a pendrive-os mutatvány sikerült, csak a partícionálás a gond. Az a fura egyébként hogyha windows alatt telepítem, akkor megadom, hogy a d-re rakja, meg is teszi, de utána elinduláskor azt mondja, hogy nincs partícionálva és semmit nem lehet csinálni. Egyébként lehet, hogy feleslegesen majrézok, mert korábban meg sikerült a telepítés, kb. egy éve, de nem tudom már, hogy hogyan csináltam.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Mini-ITX
- Revolut
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs