Hirdetés
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
üzenetére
No, egyszer az biztos, hogy a notification area-t én szedtem ki a panelről, hogy annyival kevesebb dolog legyen szem előtt, meg akkor még pppoeconfal ment a net. Ezt most visszatettem, rögtön bejöt pl. a hangerőszab. ikonja, de maga a netmonitor nem jött elő.
Próbáltam az indicator netwok csomagot feltenni, de nem hitelesített csomag, és a tárolóban nem is érhető el. Arra meg már nem volt időm, hogy magát a csomagot külön letöltsem google-el.
ZCoyote: azért egy routeres dhcp szerintem alapvető minden oprendszertől, ami kezel hálózatot... Az, hogy valszeg én csesztem el valamit, az egy dolog.

Aktív témák
- LEGO klub
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Mini PC
- Energiaital topic
- Router gondok
- Apple asztali gépek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- LG LCD és LED TV-k
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs