- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
üzenetére
ha már ennyi bajod van vele, akkor minek használod?
Értem. Szerinted csupa jót és dicsérőt lehet írni. Visszamehetnénk a kommunizmusba is ilyen alapon. Az állandó seggnyalás nem vezet sehova, a rendszer előbb-utóbb összeroppan

amúgy a nyomorult TB-ben pl. lehet állítgatni, hogy milyen kódlapot használjon. rendszeresen jönnek fekete négyzettel...
Meg kéne tanulj olvasni. Azt írtam hogy a csatolt zip fájlban található fájlt nem tudtam megnyitni, ennek a TB-hez semmi köze, ő átadja az archívumkezelőnek aki aztán nem tud vele mit kezdeni. Egyébként egyik legelső cselekedetem volt hogy TB-ben átállítottam a kódlapot a Magyarországon kompatibilis közép-európai kódlapra. Nekem van egy hazám, és annyit tudok itt mi a legelterjedtebb kódolás.
te a magyarításhoz mennyit tettél hozzá? vagy az egyébként ingyen letölthető és használható rendszer létrehozásához mivel járultál hozzá?
Nem én hirdetem úton útfélen hogy a linux az oprendszerek csúcsa és csodája, sőt egyenesen hülye az aki windowst használ linfos helyett. Pár évente megnézem hol tart a linux, talán most először mondom azt hogy szinte használható is lenne, de mindig belefutok valami baromságba. Jól olvasom hogy te sem tudtál megoldási javaslatot arra az egyszerű problémára ami felmerült? Így viszont beálltál a flémelők sorába, köszönjük Emese

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest