Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
üzenetére
ha már ennyi bajod van vele, akkor minek használod?
Értem. Szerinted csupa jót és dicsérőt lehet írni. Visszamehetnénk a kommunizmusba is ilyen alapon. Az állandó seggnyalás nem vezet sehova, a rendszer előbb-utóbb összeroppan

amúgy a nyomorult TB-ben pl. lehet állítgatni, hogy milyen kódlapot használjon. rendszeresen jönnek fekete négyzettel...
Meg kéne tanulj olvasni. Azt írtam hogy a csatolt zip fájlban található fájlt nem tudtam megnyitni, ennek a TB-hez semmi köze, ő átadja az archívumkezelőnek aki aztán nem tud vele mit kezdeni. Egyébként egyik legelső cselekedetem volt hogy TB-ben átállítottam a kódlapot a Magyarországon kompatibilis közép-európai kódlapra. Nekem van egy hazám, és annyit tudok itt mi a legelterjedtebb kódolás.
te a magyarításhoz mennyit tettél hozzá? vagy az egyébként ingyen letölthető és használható rendszer létrehozásához mivel járultál hozzá?
Nem én hirdetem úton útfélen hogy a linux az oprendszerek csúcsa és csodája, sőt egyenesen hülye az aki windowst használ linfos helyett. Pár évente megnézem hol tart a linux, talán most először mondom azt hogy szinte használható is lenne, de mindig belefutok valami baromságba. Jól olvasom hogy te sem tudtál megoldási javaslatot arra az egyszerű problémára ami felmerült? Így viszont beálltál a flémelők sorába, köszönjük Emese

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest