Hirdetés
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
üzenetére
ha már ennyi bajod van vele, akkor minek használod?
Értem. Szerinted csupa jót és dicsérőt lehet írni. Visszamehetnénk a kommunizmusba is ilyen alapon. Az állandó seggnyalás nem vezet sehova, a rendszer előbb-utóbb összeroppan

amúgy a nyomorult TB-ben pl. lehet állítgatni, hogy milyen kódlapot használjon. rendszeresen jönnek fekete négyzettel...
Meg kéne tanulj olvasni. Azt írtam hogy a csatolt zip fájlban található fájlt nem tudtam megnyitni, ennek a TB-hez semmi köze, ő átadja az archívumkezelőnek aki aztán nem tud vele mit kezdeni. Egyébként egyik legelső cselekedetem volt hogy TB-ben átállítottam a kódlapot a Magyarországon kompatibilis közép-európai kódlapra. Nekem van egy hazám, és annyit tudok itt mi a legelterjedtebb kódolás.
te a magyarításhoz mennyit tettél hozzá? vagy az egyébként ingyen letölthető és használható rendszer létrehozásához mivel járultál hozzá?
Nem én hirdetem úton útfélen hogy a linux az oprendszerek csúcsa és csodája, sőt egyenesen hülye az aki windowst használ linfos helyett. Pár évente megnézem hol tart a linux, talán most először mondom azt hogy szinte használható is lenne, de mindig belefutok valami baromságba. Jól olvasom hogy te sem tudtál megoldási javaslatot arra az egyszerű problémára ami felmerült? Így viszont beálltál a flémelők sorába, köszönjük Emese

Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest