Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Én is filózgatok, hogy sógorom netbookjára rá kéne gyógyítani a netbook-os ubuntut. Csak a bajom az az akksi idő dolog, az nem nagyon tetszik, na meg ugye azért az a gép használva van akksiról, és hát nem lenne túl előnyös, ha kevesebbet menne, mint xp-ről.
Én még elvagyok az Ext4-el, várok még.

Win7 alatt sem próbáltam ki az újat, ami bejött az NTFS mellé.
Hm, és most indításkor is alacsonyabb felbontásban indult el mint kéne, érdekes ez. Sztem nem teljesen jó az Intel drivere linux alatt, vagy nem tom.. FF pedig még mindig nem frissült, Nektek sem?

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest