Hirdetés
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám...
Beraktam a gépbe egy TV tuner kártyát (Kworld tipusút), de sehogy sem tudom szóra birni....
Keresgéltem ezzel kapcsolatban, találtam is rengeteg leirást, de valahogy továbbra sem működik, kipróbáltam többféle TV néző progit is, de egyikkel sem megy.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan tudom megnézni, hogy egyáltalán látja-e a rendszer a kártyát, és hogy milyen driver kell neki / van-e driver telepitve hozzá ....., hogyan lehet használatba helyezni..?
Hol lehet azt megnézni, hogy hogyan kezeli az eszközt, vagy hogy egyáltalán kezeli-e?
Én még manuálisan nem telepitettem hozzá semmilyen drivert, ezért gondolom, hogy nem ártana..
Segitségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest