Hirdetés
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
Nagyon jó ez a rhythmbox zenelejátszó program ebben az ubuntuban, de van egy apró kis gondom, ami eléggé idegesítő és még nem sikerült vele megküzdeni. Beimportálom a zeneszámokat, de össze vissza sorrendbe pakolja be őket. Ez azért gáz, mert egybefüggő trackeknél ez rendesen zavaró tud lenni. Nem értem, hogy az 1 -es track után miért a 3 as jön és a 2 -es miért a 12-es után. A különféle rendezési módokat már kipróbáltam benne. Sorszám, cím, előadó, album, minden esetben káosz. A szerkesztés beállításoknál is kipróbáltam a gyűjteményszerkezet mappahierarchia funkciót. Szintén káosz, nincsenek sorrendben a trackek. Böngésző nézetek szintén! Hogy lehet, hogy egy ilyen alapvető funkcióval, ami pl. a Foobarban nyilvánvaló és deafult működik, itt küszködések és állítgatások során sem sikerült előcsalogatni. Valakinek valami javaslata? Az, hogy a trackID nem megfelelően van a számokhoz hozzárendelve azt azért zárnám ki, mert foobar és más lejátszó program alatt pl. működik. Kár, hogy foobar nincs linux alá, mert ha már az ember linuxot használ, akkor csak ne bohóckodjon wine+foobarral vagy egyéb más félmegoldásokkal.
Aktív témák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest