Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
miért kéne pironkodni? én is ki akartam próbálni, csak túlságosan lusta voltam beállítgatni az mpd-t...

totyax: alapvetően az már baj szerintem, hogy valami még nem utf-et használ. szerencsére linux alatt elég ritka az ilyen program már, de windowsban még sajnos sokkal találkozni, ami valami nemzeti kódlapot erőltet, és ha nem unicode kompatibilis, akkor lehet szívni vele (jó, persze akkor van szívás, ha esetleg több nyelvet is használnál a gépen, nem csak magyart).
ngabor2: milyen automatius csatlakozást? hálózatra nekem simán csatlakozik magától. nem a keyring feloldással van gond?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD FX
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest