Hirdetés
Aktív témák
-
Finwe
őstag
Direkt szívat ez az ubi. Ma is próbáltam párszor különféle beállításokkal de a háttérig jutott. Gondoltam kipróbálom mindet, szépen elkezdtem olvasgatni erre hiba nélkül megjelent 1024*768-ban, többször próbáltam már így...
Node most a telepítésnél megint elfelejtettem mit kell beállítani, h a másik oprendszer megmaradjon.
Bal oldalt a csúszka, Új partíció méret: 37% (19.8GB) ;
Jobb oldalt a csúszka, Új partíció mérete: 100% (53.6GB)Ez egy 80GB-os vinyó, 60-20-ra osztva, 60-on a vista, a 20-ra szeretném rakni az ubit.
Melyik csúszkabeállítást válasszam? Tudom, h hülye kérdés de nekem ez a fajta "lemezkezelés" nem egyértelmű. Azért kédem ezt most meg mert eddig kipróbáltam, h hogyan partícionál és változtattam ha rosszul csinálta de most elég nehezen jutottam ide is, nem szeretnék még 1x live cd-zni.
Köszi!
Finwe
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell Inspiron 15 5567
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest