Hirdetés
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Kéne egy script, ami logolja, hogy mikor és milyen program végzett merevlemezen műveletet (meg esetleg azt, hogy smartctl szerint Load cycle count hogy változott), de ilyen dolgokban noob vagyok, a segítségeteket kérném. Egy "linux scripting for dummies" link is jó, valamikor úgyis meg kell tanulnom.Tegnap ugyanis azt találtam valahol, hogy a noti ill. "zöld" winyók egyik fícsörje, a gyakoribb fej-parkoltatás, nem működik valami túl jól együtt linuxszal, meg úgy általában huzamos, normál használattal. Meg is néztem, nálam idle-ben óránként akár 100-szor végez load-unload (fejparkoltatási) ciklust, és ez a 300 000 ciklusra tervezett WD5000AACS winyómnál kb 4.5 hónap folyamatos használat mellett meg is lenne (arról nem is beszélve, hogy otthoni fájlszerverként már futott 622 napot ez a winyó, és már 164 000 ciklusnál tart).
Előre is kösz
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Metal topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Pixel 7 eladva
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest