- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Én pont ma reggel ütköztem ebbe a problémába, hogy csináltad meg, hogy jobb gombbal meg tudtad változtatni, hogy mi legyen az alapértelmezett lejátszó. Hiába nyomom a módosítást nem változik semmi, még akkor sem, ha rootként indítom a gnome commandert.
Érdekesség, hogy ma reggel az alap médialejátszó teljesképernyőn is szépen futott, de egy telefon miatt megállítottam a lejátszást és vissza is tettem kis képernyőre. Majd ezek után már nem tudta folytatni teljesképernyőn a lejátszást, akárhányszor indítottam el

De az smplayer viszi szépen
szerk: újabb érdekesség, ha gnome-commanderben nyomok egy avira jobb gombot, és tulajdonságok, akkor azt írja, hogy médialejátszó az alapértelmeztt, de nautilusban már ugyanannak az avinak tulajdonságainál az smplayer szerepel, sőt még azzal is játssza le, ellentétben a gnome-commanderrel...
Valaki érti ezt?
Aktív témák
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valaki érti ezt?