Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Annyit mindenesetre vegyünk figyelembe, hogy a rootnak saját beállításai vannak. Ha rootként állítod be, hogy mivel játsza le, akkor csak neki fogja úgy lejátszani, ha magadként állítod be, akkor meg a rootként indított fájlkezelőben nem lesz jó.
Viszont ott van még az is, hogy egyes fájlkezelőkben átállítva csak saját maguknak jegyzik meg, hogy mihez mit társítottál. Én Krusadert használok, régebben ennél is ez volt a helyzet, habár ez némileg érthető, hisz KDE-s. Viszont most már amit abban átállítok, az központilag is át lesz állítva. Ugyanakkor, ha rootként indítom, akkor természetesen csak a rootnak állítom át ezt központilag. -
EmberXY
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem még nincs felrakva a gnome commander, a Nautiliusban állitottam be, a fájl tulajdonságainál a "Megnyitás ezzel" fülre kattintva...
Az smplayer-rel most jelenleg azt a pici hibát fedeztem fel, hogyha lejátszás közben megállitom a filmet, akkor ha tovább folytatnám, nem játsza tovább, hanem megakad, viszont ha egérrel rákattintok a görgetősávra, akkor elindul... de ez legyen a legkevesebb..
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest