Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
danaboy
tag
válasz
body007
üzenetére
Nekem is jobb a win7, a felhasználók miatt kellett volna az XP. Nemeg a használt programok többsége arra van írva.
Tudom, h megy XP kompatibilitásos módban is, de ez még a Raiffeisen Terminál-os kérdésnél is újdonságként hatott az ottani "segítő" telefonos embereknek is. Gyakorlatilag az összes specifikus programnál lekérdeztem, h nem lessz-e probléma és csak hápogtak, h nem tudják, mert nem teszteltek. Mára már mindent megoldottam magam (hamár más nem segített). Megy szépen minden. (2 hét non-stop konfigurálás után)A védelmet külön cégnél fizetett biztonsági program oldja meg. Azért még, e mellett is szívesebben bankolok win7 alatt, elismerem.
A Linuxra átállást a fent említett okok miatt kizártam.

Kb. olyan userekkel dolgozok, h: Hibaüzenetre ENTER, ha megint felugrik ENTER....
És utána szól, h probléma volt. Aztán a rendszer a szar.
No comment.
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest