Hirdetés
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
én a weben nyerertem ki a url-t, mert nekem csak karmic van még.(ja és ezt úgy, hpgy "publish file" és ha ez után megint rámész, akkor már ott lesz az url)
de nekem is bevan lassulva az egész ma. a webre is lassan lépet be korábban, most meg egyáltalán nem. hanem kaptam egy ilyet: 504 Gateway Time-out
fura lenne, de lehet a lucid megjelenése tett be?amúgy amit bemásolsz az ubuntuone mappába az duplán lesz meg. lehet be is linkelheted(dropboxnál tuti lehet ilyet,én eddig főleg azt használtam), de ez kicsit trükkös dolgokat eredményezhet. amúgy meg luciden máshol lévő mappákat is megadhatsz elvileg.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs