Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
üzenetére
én a weben nyerertem ki a url-t, mert nekem csak karmic van még.(ja és ezt úgy, hpgy "publish file" és ha ez után megint rámész, akkor már ott lesz az url)
de nekem is bevan lassulva az egész ma. a webre is lassan lépet be korábban, most meg egyáltalán nem. hanem kaptam egy ilyet: 504 Gateway Time-out
fura lenne, de lehet a lucid megjelenése tett be?amúgy amit bemásolsz az ubuntuone mappába az duplán lesz meg. lehet be is linkelheted(dropboxnál tuti lehet ilyet,én eddig főleg azt használtam), de ez kicsit trükkös dolgokat eredményezhet. amúgy meg luciden máshol lévő mappákat is megadhatsz elvileg.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest