Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
és Major Major: nekem simán a fájloknál nincs olyan a context menüben, hogy közzététel (share?). könyvtáraknál van olyan, hogy sync with ubuntu one. illetve van egy ubuntu one könyvtár a home alatt, ami a regisztrációkor jött létre és benne egy shared with me mappa. most akkor ide kéne dobálni be, amit fel akarok tölteni? amit ide teszek, az redundánsan meglesz kétszer a vinyón is, vagy ez csak linkeli?
a másik az, hogy ahhoz, hogy a címlistámon szereplő bizonyos emberekkel osszak csak meg dolgokat, ahhoz gondolom fel kéne tölteni a címlistámat is, de ezt meg nem tudom, mert az evolution-ben amikor át akarom másolni a gmail címjegyzékében szereplő névjegyeket az ubuntu one címjegyzékbe, akkor elhalálozik az egész. ha meg előbb a helyi címjegyzékbe szeretném másolni, akkor meg felpörög 100%-ra a cpu és a system load is felmegy 10 fölé, de közben látszólag semmi nem történik, még ha percekig hagyom is így...
Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- darkFlash Shadow Pro
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest