Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
törölt tag
és Major Major: nekem simán a fájloknál nincs olyan a context menüben, hogy közzététel (share?). könyvtáraknál van olyan, hogy sync with ubuntu one. illetve van egy ubuntu one könyvtár a home alatt, ami a regisztrációkor jött létre és benne egy shared with me mappa. most akkor ide kéne dobálni be, amit fel akarok tölteni? amit ide teszek, az redundánsan meglesz kétszer a vinyón is, vagy ez csak linkeli?
a másik az, hogy ahhoz, hogy a címlistámon szereplő bizonyos emberekkel osszak csak meg dolgokat, ahhoz gondolom fel kéne tölteni a címlistámat is, de ezt meg nem tudom, mert az evolution-ben amikor át akarom másolni a gmail címjegyzékében szereplő névjegyeket az ubuntu one címjegyzékbe, akkor elhalálozik az egész. ha meg előbb a helyi címjegyzékbe szeretném másolni, akkor meg felpörög 100%-ra a cpu és a system load is felmegy 10 fölé, de közben látszólag semmi nem történik, még ha percekig hagyom is így...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest