Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Óriási öröm ért.
Szóval a munkahelyen nem tudtam ubit használni ugye ,mert a hálózatos fájlok kezelésénél állandó problémákba ütköztem. Az előbbi, másnak szóló Nautilus dolgot gondoltam én is kipróbálom és habár az nem sikerült, de Nautilusból gond nélkül megy a kezelés. A hibát minden bizonnyal a Gnome Commander, vagyis annak ilyen téren való működésképtelensége okozta. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval a munkahelyen nem tudtam ubit használni ugye ,mert a hálózatos fájlok kezelésénél állandó problémákba ütköztem. Az előbbi, másnak szóló Nautilus dolgot gondoltam én is kipróbálom és habár az nem sikerült, de Nautilusból gond nélkül megy a kezelés. A hibát minden bizonnyal a Gnome Commander, vagyis annak ilyen téren való működésképtelensége okozta.