Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ez nagyon érdekes. Pár gond volt a 2.6.34-es kernellel, ezért visszaállítottam a rendszert egy korábbi állapotra, ahol még nem volt hozzáadva a tároló. Mikor frissítem a rendszert, látom, hogy ott van a mégis a cucc. Leellenőriztem 28-szor is, a tároló nincsen felvéve, még csak véletlen sem. Notin is ugyanezt eljátszottam, és miután itt az asztalin láttam, hogy mégis a tárolóban van, ott is rákerestem. Ott pedig azután látszódott, miután nyomattam egy csomaginfó frissítést. De nem lehet máshol, mert ott van zárójelbe mellette, hogy lucid. Most megyek, és megnézem egy 100%-ig szűz, a tárolóval egyáltalán nem érintkezett gépen...
(#25433) TrollBalint: az ureadahead miatt lehet ilyen jelenség, ha az induló progik infójának frissítésénél nem jelentkezel be rögtön (mert akkor a bejelentkezés utáni progikat már nem veszi bele, és azok optimalizálatlanabbul indulnak).
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest