- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ez nagyon érdekes. Pár gond volt a 2.6.34-es kernellel, ezért visszaállítottam a rendszert egy korábbi állapotra, ahol még nem volt hozzáadva a tároló. Mikor frissítem a rendszert, látom, hogy ott van a mégis a cucc. Leellenőriztem 28-szor is, a tároló nincsen felvéve, még csak véletlen sem. Notin is ugyanezt eljátszottam, és miután itt az asztalin láttam, hogy mégis a tárolóban van, ott is rákerestem. Ott pedig azután látszódott, miután nyomattam egy csomaginfó frissítést. De nem lehet máshol, mert ott van zárójelbe mellette, hogy lucid. Most megyek, és megnézem egy 100%-ig szűz, a tárolóval egyáltalán nem érintkezett gépen...
(#25433) TrollBalint: az ureadahead miatt lehet ilyen jelenség, ha az induló progik infójának frissítésénél nem jelentkezel be rögtön (mert akkor a bejelentkezés utáni progikat már nem veszi bele, és azok optimalizálatlanabbul indulnak).
Aktív témák
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látásjavító szemműtét
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest