Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
válasz
ricsipontaz
üzenetére
Igen, hát ez hardverkörnyezettől is erősen függ, meg persze attól, hogy mely alkalmazásokat használja az ember. De idevehetjük azt is, hogy milyen időközönként frissítünk. Mert én frissítem naponta kétszer is, sőt unalmamban is rá-rá kattintgatok a rendszerfrissítőmre, így valódi képet kapok arról, hogy hogy haladnak a fejlesztéssel.
Kettő olyan eset volt, amikor a rendszer el sem indult. Az egyik a radeon videókártyám miatt volt, ennek olyan másfél nap után jött a javítása, a másik meg csak a Windemen jelentkezett, bár nem is emlékszem, hogy pontosan mi volt a tünet.
De ezeken kívül számos kisebb bug előfordult, amely egy-egy programra, vagy programcsoportra terjedt ki. Ha használod a Compizt, magad is tapasztalhattál gondokat a beta 2 megjelenésénél például. A legjobb ilyenkor egy faja rendszer-visszaállító alkalmazás.(#25111) upszilon: most néztem, az OpenOffice.org csomagjait éppen most frissítették, szal hátha már jól menne nálad is. Bár az is igaz, hogy nálam eddig is tökéletesen ment.
És például itt van ez: "E: /var/cache/apt/archives/ttf-indic-fonts-core_1%3a0.5.8ubuntu1_all.deb: új pre-installation szkript alfolyamat 127 hibakóddal kilépett"
Ez a mostani frissítés eredménye...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest