Hirdetés
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
nekem ha munkáról lenne szó, akkor sem kéne windows hozzá szerencsére. egyedül a telefon szoftverfrissítésére használom időnként a szüleim gépére tartaléknak telepített vistát, de azt is csak azért, mert nincs helyem fenntartani egy külön partíciót a sajáton.
a rendszeres időközönkénti írás az valószínűleg a naplózásnak köszönhető, ez van nálam is gondolom, csak itt valamiért a vinyó rosszabbul viseli, de legalábbis hangosabban. én még mindig arra gyanakszom, hogy a fordulatszám miatt talán... bár lehet, hogy semmi köze a két dolognak egymáshoz.
az ssd nem rossz dolog, én is gondolkodtam rajta. de egyelőre elég drágák a normálisabbak sajna. pedig csak bootvinyónak használnék egy ilyen 30 gigásat mondjuk, de az slc-sek elég drágák, vagy nagyon alacsony írás/olvasás sebességgel rendelkeznek. meg a másik, hogy elképzelhető, hogy előbb utóbb válanék egy 12"-os Thinkpad-re, és abba nem fér el két vinyó amúgy sem, ha jól tudom, akkor meg felesleges pénzt beleüölni ebbe.
Aktív témák
- Minden, ami Unreal Engine
- Okos Otthon / Smart Home
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest