Aktív témák
-
J97
tag
válasz
upszilon
üzenetére
Közben nekem is megoldódott a problémám! A megváltás egy nvidia 9500GT személyében érkezett. Ma volt egy kis időm így beüzemeltem. A felbontással itt is szórakozni kellett! Elsőnek a 320x240 és 640x480 felbontásokat ajánlotta fel. Végül kiderült, hogy rosszul ismerte fel a tv frissítési frekvencia értékekeit. Belecsempésztem a jó öreg modline sort a xorg.conf -ba és már működött is rendesen natív felbontáson. Működik a vdpau hw video gyorsítás is.A korábban felvetett ppt viewer kérdésemre esetleg valakinek van javaslata? Holnap majd kipróbálom [ezt]. Hátha! Ha nem jön be legfeljebb wine alá felteszem a windowsos ppt viewert.
Aktív témák
- World of Warships
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Windows Insider Program
- Linux felhasználók OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben nekem is megoldódott a problémám! A megváltás egy nvidia 9500GT személyében érkezett. Ma volt egy kis időm így beüzemeltem. A felbontással itt is szórakozni kellett! Elsőnek a 320x240 és 640x480 felbontásokat ajánlotta fel. Végül kiderült, hogy rosszul ismerte fel a tv frissítési frekvencia értékekeit. Belecsempésztem a jó öreg modline sort a xorg.conf -ba és már működött is rendesen natív felbontáson. Működik a vdpau hw video gyorsítás is.