Hirdetés
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
upszilon
üzenetére
Közben nekem is megoldódott a problémám! A megváltás egy nvidia 9500GT személyében érkezett. Ma volt egy kis időm így beüzemeltem. A felbontással itt is szórakozni kellett! Elsőnek a 320x240 és 640x480 felbontásokat ajánlotta fel. Végül kiderült, hogy rosszul ismerte fel a tv frissítési frekvencia értékekeit. Belecsempésztem a jó öreg modline sort a xorg.conf -ba és már működött is rendesen natív felbontáson. Működik a vdpau hw video gyorsítás is.A korábban felvetett ppt viewer kérdésemre esetleg valakinek van javaslata? Holnap majd kipróbálom [ezt]. Hátha! Ha nem jön be legfeljebb wine alá felteszem a windowsos ppt viewert.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben nekem is megoldódott a problémám! A megváltás egy nvidia 9500GT személyében érkezett. Ma volt egy kis időm így beüzemeltem. A felbontással itt is szórakozni kellett! Elsőnek a 320x240 és 640x480 felbontásokat ajánlotta fel. Végül kiderült, hogy rosszul ismerte fel a tv frissítési frekvencia értékekeit. Belecsempésztem a jó öreg modline sort a xorg.conf -ba és már működött is rendesen natív felbontáson. Működik a vdpau hw video gyorsítás is.