Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Chromecast topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jól tetted.
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.A PhotoRec nevű programot ajánlom mindenkinek adatmentésre!

Nagyon jó arányban sikerült visszahoznom vele adatot, és mivel részletesen is megvizsgálja a fájlokat, olyan képeket is helyreállított, amire a Windows-os GetDataBack képtelen volt.
Itt van rá példa, hogyan tud a program sérült képeket is visszaállítani. A JPG bruteforce recovery beállítással nagyon dicséretes eredményeket produkált, de persze hozzá kell tenni, hogy közel 30 órát (!) dolgozott a gép a fájlok helyreállításával - ráadásul a bruteforce módszer nagyon CPU-igényes. Az eredmények tekintetében viszont megérte.
A program emellett állománytípus szerint szűrhető, tehát ki lehet jelölni, melyek azok a fájltípusok, kiterjesztések, amiket vissza szeretnénk állítani - lehet szűkíteni pl. képekre, hangfájlokra, dokumentumokra, és így tovább.
Ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- YouTube
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.