Hirdetés
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Lehet, hogy nagyon amatör kérdést teszek fel, de hátha ismeritek a megoldást rá
Szeretnék Lan on 2 linuxos gépet összakapcvsolni hálózatba oly modon, hogy file megosztást használni mind a 2 ön
Egyiken kubuntu (P2 400) másikon opensuse 10.3 van (P4 3Ghz)Merre induljak
A hálózatban az ip cimeket egy router osztja ki, tehát dinamikus mind a 2 nek az ip cime
Jelen esetben az nem fontos, hogy a win es gépek is lássák a megosztásokat, az majd a következő lépésMás
Olyat már próbáltam, hogy 1 win es gépet és 1 linuxot akartam összehozni, a linuxosról ment is minden igaz csak rootként a sambaban tallozva
De visszafelé nem müködött bármit is csináltam
A gép látszodott a megosztott mappa is, de belépni már nem tudtam mondta a win hogy nincs hozzá jog....Bármilyen 5letet szivesen fogadok
Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest