Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Azt hogy érted, hogy egyik virusirtó sem ajánlott? Ha nem használom, akkor sem lesz gond?

A túzfal progi most teljes egészében fut (a konzolhoz még nem nagyon értek), de igy jó, mert mutatja a netforgalmat mennyiségileg, és mivel vezeték nélküli modemem van, nem árt, ha tudom, hogy mennyit netezek.., mivel ezt máshol sehol nem találtam meg, mert a rendszer csak simán használja a modemet, semmilyen progit nem kellett hozzá feltenni (az exe-vel biztos bibelődhettem volna 10-20 évig...)És azt nem értem, hogy a windows-os dolgok hogy jönnek a képbe a Linuxon? Én úgy tudtam, hogy azzal a Linux nem foglalkozik, és ha beválik számomra az Ubuntu, akkor már én sem fogok vele foglalkozni..

Egyébként Linuxra akkor lényegében kell virusirtó, vagy nem érdemes?
Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest