Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Azt hogy érted, hogy egyik virusirtó sem ajánlott? Ha nem használom, akkor sem lesz gond?

A túzfal progi most teljes egészében fut (a konzolhoz még nem nagyon értek), de igy jó, mert mutatja a netforgalmat mennyiségileg, és mivel vezeték nélküli modemem van, nem árt, ha tudom, hogy mennyit netezek.., mivel ezt máshol sehol nem találtam meg, mert a rendszer csak simán használja a modemet, semmilyen progit nem kellett hozzá feltenni (az exe-vel biztos bibelődhettem volna 10-20 évig...)És azt nem értem, hogy a windows-os dolgok hogy jönnek a képbe a Linuxon? Én úgy tudtam, hogy azzal a Linux nem foglalkozik, és ha beválik számomra az Ubuntu, akkor már én sem fogok vele foglalkozni..

Egyébként Linuxra akkor lényegében kell virusirtó, vagy nem érdemes?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest