Hirdetés
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Szia!
Valóban NTFS particióról van szó (honnan tudtad?
)
Telepitettem az ntfs-config-ot, majd meg is találtam, hogy hova tette, lényegében egy NTFS Configuration Tool nevű alkalmazáshoz volt szerencsém, de az emlitett vinyót nem ajánlotta fel, 2 helyet ajánlott fel, és nem láttam semmilyen plusz hozzáadási lehetőséget. A két helyből az elsőnél megadtam, hogy mit szeretnék, erre hibaüzenetet kaptam, miszerint hibás karakter van benne, csak egy nevet adjak neki, ezt megtettem, létrehozott valamit (egy "mappát" látok a megadott névvel, benne látom az asztali háttérképet, tán a "home" könyvtárat sikerült átneveznem?, lövésem sincs), második a "Rendszer számára fenntartott hely" nevet viseli, ehhez nem nyúltam.
Az fstab, amit linkeltél első ránézésre kinainak tűnik, lévén, hogy az első napom Linux használóként, ezzel a büdös életben nem oldom meg a problémát..., valljuk be, az ember a Windows-sal túlságosan is hozzászokik a grafikus felülethez
Vagy a jogusultságot nem lehet valahogy változtatni, hogy ne kérjen lépten-nyomon jelszót? Elvégre egyedül használom a saját gépemet, furcsán veszi ki magát a dolog.
Ha esetleg van valami ötleted ezekre a dolgokra, szivesen meghallgatnám, előre is köszönöm, és elnézést a dilettantizmusom miatt, de még életemben nem használtam Linuxot, de szeretném használni.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest