Hirdetés
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Szia!
Valóban NTFS particióról van szó (honnan tudtad?
)
Telepitettem az ntfs-config-ot, majd meg is találtam, hogy hova tette, lényegében egy NTFS Configuration Tool nevű alkalmazáshoz volt szerencsém, de az emlitett vinyót nem ajánlotta fel, 2 helyet ajánlott fel, és nem láttam semmilyen plusz hozzáadási lehetőséget. A két helyből az elsőnél megadtam, hogy mit szeretnék, erre hibaüzenetet kaptam, miszerint hibás karakter van benne, csak egy nevet adjak neki, ezt megtettem, létrehozott valamit (egy "mappát" látok a megadott névvel, benne látom az asztali háttérképet, tán a "home" könyvtárat sikerült átneveznem?, lövésem sincs), második a "Rendszer számára fenntartott hely" nevet viseli, ehhez nem nyúltam.
Az fstab, amit linkeltél első ránézésre kinainak tűnik, lévén, hogy az első napom Linux használóként, ezzel a büdös életben nem oldom meg a problémát..., valljuk be, az ember a Windows-sal túlságosan is hozzászokik a grafikus felülethez
Vagy a jogusultságot nem lehet valahogy változtatni, hogy ne kérjen lépten-nyomon jelszót? Elvégre egyedül használom a saját gépemet, furcsán veszi ki magát a dolog.
Ha esetleg van valami ötleted ezekre a dolgokra, szivesen meghallgatnám, előre is köszönöm, és elnézést a dilettantizmusom miatt, de még életemben nem használtam Linuxot, de szeretném használni.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest