- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
nekem az a baj a több asztallal, hogy a chromium valamiért krónikusan nem arra nyílik meg, ahol nyitom, hanem az eggyel mellette levőre. ez meg elég bosszantó, ha szortírozni akarom asztalonként a programokat, mert amúgy én is ezt csinálnám.
azt viszont nem szeretem, ha foglalja a tálcán a helyet. most jelenleg mail-notification-t használok, de elegánsabb lenne, ha integrálnák az indicator-ba, ha már...
a tooltipek hiány engem is nagyon idegesít! rhythmbox-nál rá kell kattintani az ikonjára, hoyg megnézzem ,hoyg mit játzsik éppen, ez valami nevetséges, ráadásul ronda is, hogy a context menübe teszik bele inaktív elemként a szám címét és az előadót is. erre akkor már nagyságrendekkel jobb a banshee megoldása, ahol a felugró tooltipben jelenik meg minden, és egyből tudod csillagozni is, hoyg mennyire szereted. csak a rhythmbox egyelőre stabilabban működik nálam, mint a banshee (vagy pláne a fagyáskirály exaile).viszont azt nem értem, hogy lényegében az egész notification area-t át lehetne pakolni az indicatorba egy kis kreativitással. kezdve például a network manager-rel. meg az egésznek sok értelme nincs úgy, hogy elvileg hamarosan jön majd a gnome 3, ami meg teljesen felforgatja majd a programkezelést, ahogy elnéztem az előzeteseket.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest