Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
nekem az a baj a több asztallal, hogy a chromium valamiért krónikusan nem arra nyílik meg, ahol nyitom, hanem az eggyel mellette levőre. ez meg elég bosszantó, ha szortírozni akarom asztalonként a programokat, mert amúgy én is ezt csinálnám.
azt viszont nem szeretem, ha foglalja a tálcán a helyet. most jelenleg mail-notification-t használok, de elegánsabb lenne, ha integrálnák az indicator-ba, ha már...
a tooltipek hiány engem is nagyon idegesít! rhythmbox-nál rá kell kattintani az ikonjára, hoyg megnézzem ,hoyg mit játzsik éppen, ez valami nevetséges, ráadásul ronda is, hogy a context menübe teszik bele inaktív elemként a szám címét és az előadót is. erre akkor már nagyságrendekkel jobb a banshee megoldása, ahol a felugró tooltipben jelenik meg minden, és egyből tudod csillagozni is, hoyg mennyire szereted. csak a rhythmbox egyelőre stabilabban működik nálam, mint a banshee (vagy pláne a fagyáskirály exaile).viszont azt nem értem, hogy lényegében az egész notification area-t át lehetne pakolni az indicatorba egy kis kreativitással. kezdve például a network manager-rel. meg az egésznek sok értelme nincs úgy, hogy elvileg hamarosan jön majd a gnome 3, ami meg teljesen felforgatja majd a programkezelést, ahogy elnéztem az előzeteseket.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest